Ötszáz Szuperkupa-jegyet osztott szét az UEFA a magyar egészségügyisek között

2020.09.10. 18:31 Módosítva: 2020.09.23. 18:41

500 jegyet ajánlott az UEFA a magyar egészségügyi dolgozóknak a szeptember 24-i budapesti Bayern Műnchen–Sevilla Szuperkupa-meccsre - válaszolta az Indexnek a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ). A belépőket az Országos Mentőszolgálat munkatársai között osztották szét.

Az MLSZ közölte, hogy Csányi Sándor és Aleksander Čeferin, az MLSZ, illetve az UEFA elnöke közösen kezdeményezte, hogy az elmúlt időszakban önfeláldozó munkát végző magyar egészségügyi dolgozók számára különítsenek el legalább 500 belépőt a budapesti döntőre.

Csányi Sándor és Aleksander Čeferin
Csányi Sándor és Aleksander Čeferin
Fotó: MLSZ - Magyar Labdarúgó Szövetség / Facebook

Az UEFA a két döntős csapat szurkolóinak kiajánlott 3000 - 3000 db jegyet a húszezerből. A fennmaradó keretre pályázhattak/regisztrálhattak a magyar drukkerek is, illetve innen "csippentett" le az egészségügyiseknek ötszáz belépőjegyet jutalmul a Bajnokok Ligája szervezője, az UEFA

A mentősök örömüket a Facebookon osztották meg. Így írtak erről:

Az MLSZ és az UEFA döntése alapján a mentőszolgálat munkatársai meghívást kaptak a budapesti Szuperkupa-döntőre. Az életmentők ráadásul régiónként 30 páros jegyet igényelhettek, a többire pedig a mentést egyéb módon segítő bajtársaink regisztrálhattak. A jegyek rekordgyorsasággal, 21 óra alatt elfogytak, így elmondhatjuk, hogy a mentők több mint 500 fővel vesznek részt a Bajnokok Ligája-győztes Bayern München és az Európa Ligában diadalmaskodó Sevilla meccsén szeptember 24-én a Puskás Arénában.

ÉRDEMES A MENTŐKNEK HÍRLEVELET OLVASNI❗️🤾🏼‍♂️🚑🇭🇺❤️ Legalább is egészen biztosan így gondolja az az 500 magyar...

Posted by Országos Mentőszolgálat on Wednesday, September 9, 2020