Két nap alatt négy helyszínen hat bűncselekményt követett el egy férfi

2020.09.12. 17:06 Módosítva: 2020.09.13. 15:32

Az érdekes egyéni rekordról a police.hu számolt be. Elsőre úgy látszott, hogy bűnelkövetési sorozatát a férfi 2020. szeptember 11-én délelőtt kezdte Debrecenben, Nagyerdőn, ahol bement egy társasház udvarára, ahol egy idős nőt olyan súlyosan megütött egy fadarabbal, hogy az asszony összeesett. Ezután a férfi földön fekvő nő telefonját ellopta, majd továbbállt. 

A helyszínre érkező rendőrök gyorsan azonosították a 60 éves támadót, akit rövid időn belül elfogtak, és előállítottak a Debreceni Rendőrkapitányságra. A férfi kihallgatásakor derült ki, hogy K. József az elmúlt napokban és elfogása napján is több hasonló bűncselekményt is elkövetett. 

A férfiról bebizonyosodott, hogy az idős nő megtámadása és kirablása után sem bírt megnyugodni, Debrecen belváros felé indult, ahol először egy lakóház vaskapuján kezdett dörömbölni. A ház lakója mikor kérdőre vonta a férfit az megfenyegette, majd innen is tovább ment és egy bevásárlóközpontba gyorsan összetűzésbe keveredett egy másik vásárlóval, végül a biztonsági őrnek is nekitámadt. 

agresszívférfi
Fotó: Police.hu

Az elfogott férfi beismerte, hogy 2020. szeptember 10-én Hajdúsámsonban kerékpárjával minden előzmény nélkül fellökött egy nőt, aki elesett és súlyos sérüléseket szenvedett. K. Józseffnek kifosztás, könnyű testi sértés, súlyos testi sértés, valamint 3 rendbeli garázdaság miatt is fellelnie kell. 

Kapcsolódó

Nagyon rossz vége lett a részeg rablásnak Nyíregyházán

Az áldozatul esett férfi nem hagyta annyiban.