Orbán Viktor nem nagy maszkrajongó, „A legmenőbb magyar” feliratút az amerikai magyaroktól kapta

2020.09.16. 07:14

Megkapó kis interjú jelent meg a Blikkben Orbán Viktorral. A bulvárlap portálján közölt, exkluzív anyagként tálalt írásban a miniszterelnök a maszkviselési szokásairól beszél. Elárulja, hogy nem nagy maszkrajongó, de hordja, mert hordani kell.

Az igazat megvallva nem vagyok nagy maszkrajongó. Ha meghúzom, lecsúszik, ha kiengedem, leesik az arcomról. Arról már nem is beszélve, hogy levegőt nehezen, hőgutát viszont annál könnyebben kap benne az ember

– nyilatkozta. Kitért arra is, hogy a nagy visszhangot kiváltó Coolest Hungarian feliratú maszkot amerikai magyaroktól kapta ajándékba. 

Hordom, mert most hordani kell. Mindig van nálam pár darab az autóban és az irodában, ezek egyszerű orvosi maszkok. A különlegesebbeket vagy a lányaimtól, vagy a kollégáimtól, barátaimtól kaptam. Ezeket szívesebben hordom, mert tulajdonképpen miattuk, a szeretteink miatt fontos, hogy ezeket a szabályokat most betartsuk

– fogalmazott. 

A Blikk cikke semmit nem árul el az interjú születésének körülményeiről, amelyekre már csak azért is kíváncsiak lennénk, mert Orbán Viktor nem ad interjút nem kormánypárti lapnak. Az Indexszel utoljára 2007-ben ült le beszélgetni.