Fennakadás várható vasárnap az M0-s hídon

2020.09.16. 21:15

Forgalomkorlátozásra kell számítani vasárnap az M0-s autóút Duna-hídján, mert méréseket, vizsgálatokat végeznek – közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

A Deák Ferenc hídon korábban már végeztek állapotfelméréseket, amelynek most a második ütemét kezdik. Az infrastruktúra-fejlesztő szakemberei az ősz folyamán három alkalommal fognak méréseket, vizsgálatokat végezni, elsőként szeptember 20-án vasárnap. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai vasárnap reggel 6 és 8 óra között építik ki az ideiglenes terelést.

Arra is felhívják a figyelmet, hogy a vizsgálat ideje alatt a híd déli oldalán egy sávon biztosítják az északi oldal forgalmának folyamatos áthaladását. Az átterelés és a visszaállítás kezdetén néhány perces forgalom-megállításra kell számítaniuk a közlekedőknek. Az ideiglenes terelés előreláthatólag legkésőbb délután 2 és 3 óra között megszűnik, és visszaáll a jelenleg is alkalmazott 3-3 sávos forgalmi rend. Legközelebb hasonló méréseket októberre tervez a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.