Drasztikus figyelemfelkeltés Győrben

2020.09.18. 07:30 Módosítva: 2020.09.23. 18:31
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága a győri Városháza téren állított fel 55 arc nélküli sziluettet, amellyel a tavalyi évben a megyében közlekedési balesetben elhunytaknak állít emléket.

A Biztonság Hete program keretében a győri Városháza téren kiállított mementó néma üzenetként figyelmeztet minden közlekedésben részt vevőt, hogy egy pillanatnyi figyelemkihagyás, a túlzott sietség, az időjárási, látási és útviszonyok figyelmen kívül hagyása milyen tragédiákhoz vezethet.

Figyelemfelhívó akció Győrben
Figyelemfelhívó akció Győrben
Fotó: Police.hu

A drámai megjelenítés sok látogatót vonzott, a járókelők gyertyákat gyújtottak a mementó talapzatánál. Balesetmentes közlekedést kívánunk, és mindenki érjen haza...

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport