Botond, Mózes
EUR 385,81 Ft
USD 369,84 Ft
12 °C
29 °C

Találkozzunk a tizediken!

2020.09.18. 12:25 Módosítva: 2020.09.23. 18:30
A Budapest100 – szeptember 19–20. közötti – hétvégéjén számtalan programmal készülnek a csatlakozó házak, a sok programlehetőség között néha nehéz is választani. A szervezők összeállítottak egy tematikus ajánlót, sőt telefonos applikációt is készítettek, a könnyebb tájékozódás érdekében.

A most jubiláló rendezvényre minden eddiginél több ház és közösség jelezte, hogy csatlakozik a programhoz.
„Találkozzunk a tizediken!” mottóval megrendezett esemény útvonalai, egy most fejlesztett applikáció segítségével könnyen tervezhetők.

A házak bemutatása és a programok a Budapest100 honlapon találhatók. 

A csatlakozó épületek és programjaik a rendezvény idején szabadon és ingyenesen látogathatók. A részvételhez nem szükséges előzetes jelentkezés, a regisztrációhoz kötött programokat külön jelölik. Ha egy regisztrációköteles program betelik, azt a ház adatlapján vagy a programoldalon jelzik. A korábbi évek rendezvényeinek fotóit itt nézhetik meg. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek