Több mint öt év börtönre ítélték a záhonyi vonaton molesztáló férfit

2020.09.18. 16:28

Másodfokon 5 év 3 hónap börtönbüntetésre ítélte azt a férfit a Debreceni Törvényszék, aki egy egyetemista lányt molesztált egy vonaton  személyi szabadság felfegyverkezve elkövetett megsértésének bűntette és emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége miatt   Az ítélet jogerős. 

Az eset még tavaly áprilisban a Budapestről Záhonyba tartó vonaton, késő délelőtt történt. A férfi szeméremsértő módon viselkedett egy Debrecenbe tartó egyetemi hallgatóval: többször visszatért a fülkében egyedül utazó lányhoz, molesztálta, fogdosta, egyre agresszívebben tudomására hozta, hogy közösülne vele, úgy fogalmazott, hogy:

gyereket csinálna neki

Amikor az egyre jobban rettegő lány ki akart menni a fülkéből, a férfi elővett egy 8,5 centis rugós kést és közben azt kiabálta, hogy

nem mész sehová

A lány sikoltozására és segélykiáltásaira a férfi végül elmenekült.

A kétségbeesett lány a jegyvizsgálótól kért segítséget, aki értesítette a rendőrséget. A férfit egy debreceni kocsmában fogták el, a nála levő kést lefoglalták.

A férfi hasonló erőszakos bűncselekmények miatt már többször volt büntetve - tudatta az MTI. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek