Botond, Mózes
EUR 386,93 Ft
USD 372,09 Ft
14 °C
29 °C

Hajnalban még fagyott, de napos kirándulóidő lesz a hétvégén

2020.09.19. 11:00

Ma hajnalban több helyen talajmenti fagy csipdeste a réteket és az erdőket. Az ország egyik hideg zugában, Zabaron egészen 0,5 Celsius-fokig süllyedt a hőmérséklet. Azonban a csípős reggel után kellemes, napos kiránduló vár ránk  ma. Az erdők levegőjében még érződik a néhány nappal ezelőtti eső frissessége, de már elkezdtek sárgulni és hullani a levelek.

Szombaton napközben – írja az MTI – a hőmérséklet akár 21-25 fokig is emelkedhet, estére pedig  8 fokig is vissza hűlhet a levegő. A következő napokban ismét egyre magasabbra fog kúszni a hőmérő higanyszála, napközben 30 fok közeli csúcsértékek is lehetnek. Csütörtökön és pénteken pedig várhatóan a leghidegebb órákban sem fog 10 fok alá hűlni a levegő.

 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla