Késeléssé fajult az italozás, majd kútba dobták az áldozatot

2020.09.20. 17:02

Újabb embert tartóztatott le a Miskolci Járásbíróság a szeptember 12-én történt miskolci gyilkosság ügyében. Pénteken már letartóztattak egy férfit az ügyben – írja az MTI.

A Miskolci Törvényszék tájékoztatása szerint a két gyanúsított az áldozattal egy ingatlanon, de külön lakrészben élt Miskolcon. A három férfi szeptember 12-én a sértettnél italozott, majd amikor a vasárnap letartóztatott gyanúsított el akarta venni a későbbi áldozattól az otthon tartott alkoholját, az seprűnyéllel megütötte. Erre mindkét férfi a sértettre támadt, az utóbb letartóztatott gyanúsított pedig többször megrúgta, majd egy késsel a hátán és az arcán is megszúrta. Ezután a már nem mozduló áldozatot a vasárnap letartóztatott férfi kérésére a társa ágyneműbe csomagolta, és az udvaron lévő kútba dobta.

A gyanúsítottakkal szemben emberölés miatt indult eljárás, ez akár 15 évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető – közölte a törvényszék. A két férfit egy-egy hónapra letartóztatták. A bíróság végzése ellen a pénteken letartóztatott gyanúsított és védője fellebbezett.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport