Richest Hungarian feliratú maszkkal várták Orbán Viktort a parlamenti ülésteremben

2020.09.21. 21:19 Módosítva: 2020.09.23. 18:29

A Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője Varjú László, egy Richest Hungarian – feliratú maszkot helyezett  el Orbán Viktor parlamenti helyén hétfőn, az őszi ülésszak első napján – derül ki a párt honlapján megjelent hírből. A Demokratikus Koalíció arra reagált, hogy a miniszterelnök Coolest Hungarianfeliratú maszkban jelent meg a koronavírus miatt felállított operatív törzs másfél héttel ezelőtti szombati ülésén.

Orbán Viktor később azt mondta, hogy a maszkot amerikai magyaroktól kapta.

„Reméljük, hogy a miniszterelnök ugyanolyan büszkén fogja viselni, mint amilyen büszkén szétlopta az országot, hogy végül - bár Mészáros Lőrinc és a többi strómanja nevére íratva - ő legyen a leggazdagabb magyar” – írta a közleményében a DK. 

A közösségi médiában is hírül adták az akciót. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla