Koronavírus adatok

2021. nov. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Stefánia
3 °C
8 °C

Tanár és diák is koronavírusos lett Orosházán, hazaküldték a felsősöket

2020.09.21. 11:00

Egy Békés megyei iskolából küldtek haza több osztályt hétfőtől, miután kiderült, hogy többen megfertőződtek az intézményben. Az orosházi iskola Facebook-oldalán közölte, hogy a Békés Megyei Kormányhivatal Orosházi Járási Hivatalával és a Békéscsabai Tankerületi Központtal történt egyeztetések után, a kapott utasítás végrehajtására az egész felső tagozatot hazaküldték. 

2020. szeptember 21-től, hétfőtől az Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskola Vörösmarty Székhelyintézményének felső tagozatán a digitális munkarend szerinti oktatás történik. Felső tagozatos (5–8. évfolyam) tanuló az iskolába nem jöhet

– írták, hozzátéve, hogy pedagógus is, tanuló is pozitív tesztet produkált.

RENDKÍVÜLI HÍR TÁJÉKOZTATÁS Tisztelt Szülők, Tanulók! Tájékoztatunk minden érintette, hogy intézményünk Vörösmarty...

Közzétette: Vörösmarty Mihály Tagintézmény Orosháza (a volt 3. Számú Általános Iskola) – 2020. szeptember 20., vasárnap

A koronavírus-tájékoztató oldalon  épp ma tették közzé , hogy szeptemberben hagyományos munkarendben, de szigorú biztonsági intézkedések mellett kezdődött el a tanév csaknem hatezer köznevelési intézmény több mint tizenháromezer feladatellátási helyén. Eddig 20 óvodában és 6 iskolában rendeltek el rendkívüli szünetet koronavírus-megbetegedés miatt. Az operatív törzs ezenfelül 186 intézményben döntött a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről, amely 177 esetben egy-egy osztályt érintett, 9 esetben pedig a teljes iskolát.