Bernát, Felícia
EUR 384,12 Ft
USD 364,15 Ft
8 °C
30 °C

A kisebb sérüléseket továbbra is ellátják a Szent János Kórházban, de ha műtétre van szükség, továbbküldenek

2020.09.22. 19:09

Ahogy korábban megírtuk, ezen a héten átszervezik a Szent János Kórház traumatológiáját, hogy egy másik osztályukat, az ortopédiát felkészítsék a lélegeztetésre szoruló koronavírusos betegek fogadására és ellátására. A mentők ezért ezen a héten a Budán balesetet szenvedő embereket nem a Szent János Kórházba, hanem egy erre ideiglenesen kijelölt intézménybe fogják szállítani – írta kérdésünkre a Szent János Kórház.

A kisebb sérülésekkel érkezőket a traumatológiai osztály továbbra is ellátja napi 24 órában szakrendelésen, feltéve, hogy nincs szükség műtétre.

A beérkező betegek minden esetben kivizsgálásra kerülnek, amennyiben a sérülés nem igényel műtétet, úgy továbbra is ellátjuk őket. Amennyiben a kivizsgálás után komolyabb beavatkozás válik szükségessé, átirányítjuk őket az illetékes intézménybe.

– írta a kórház az Index kérdéseire reagálva.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek