Bernát, Felícia
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
8 °C
30 °C

Filozófusok segítik Gyurcsányt a választásokig

2020.09.22. 13:12

Gábor György filozófus az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt Gyurcsány Ferenccel való találkozójáról, amelynek során lefektették a 2022-es választásra való felkészülés „szellemi alapjait és keretrendszerét”.

Az alakuló műhely célja a teljes ellenzéki összefogás elősegítése, elméleti alapjainak megteremtése. Rónai Egon kérdésére a professzor diszkréten válaszolt, azaz nem árulta el leendő kollégái neveit. Annyi tudható már, hogy egy tucatnyi „kiváló szakember” már igent mondott a felkérésre.

A filozófus és a Demokratikus Koalíció elnöke beszélgetésének sarokpontja a kormánypolitika kapcsán, hogy „miért nem jó az, ami most van, és hogy 2022 után mit szeretnénk” – fogalmazott az akadémikus.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek