Fideszes és független jelöltek küzdenek meg vasárnap Gánton

2020.09.22. 07:30

Az előző képviselő-testület június 29-én döntött a feloszlásáról, miután a veszélyhelyzet idején Muszkáné Gömöry Zsuzsanna független képviselő – veszélyeztetettsége okán – visszaadta megbízását, majd lemondott a gyermeket váró Spergelné Rádl Ibolya (Fidesz–KDNP) polgármester is.

A polgármesteri tisztségért hárman indulnak: Krausz János a Fidesz–KDNP színeiben, és két független jelölt, Nagy László és Németh Sándor.

A névjegyzékben szereplő 524 választópolgár tizenegy jelölt közül választhat négy önkormányzati képviselőt. Ferschné Mester Éva és Mézner Ádám a Fidesz–KDNP képviseletében, Boros Norbert, Dózsa Zoltán, Groszeibl Márton, Kovács Zoltán, Németh Sándor, Potornai Tibor, Rádl Anikó, Rádl Tiborné és Schveighardt Péter pedig függetlenként szeretné elnyerni a tisztséget.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla