Bernát, Felícia
EUR 384,15 Ft
USD 363,94 Ft
8 °C
30 °C

Megvert, majd kifosztott egy férfit egy pécsi nő

2020.09.22. 19:12

Az incidens úgy kezdődött, hogy a nő ordibálva kérte számon a férfit az egyik pécsi téren, amiért azt terjesztette, hogy pénzért szexuális kapcsolatot létesített vele. A szidalmazást aztán gyorsan tettek követték: a nő a férfit a dzsekijénél fogva lenyomta a földre, ott többször megrúgta, ütötte, majd a sértettről levette a kabátját és azt eltette, a bántalmazást pedig tovább folytatta. A nőt ketten is megpróbálták leállítani, de végleges eredményt csak a rendőröknek sikerült elérni. 

A nőt egyébként többször is megbüntették már korábban, legutóbb például garázdaságért. A Pécsi Törvényszék közlése szerint a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén megszökne, elrejtőzne, és a büntetőeljárásban elérhetetlenné válna.

A Pécsi Járásbíróság szeptember 22-én elrendelte a nő letartóztatását egy hónapra kifosztás bűntettének és testi sértés vétségének alapos gyanúja miatt, a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be, így a végzés nem végleges – közölte a Pécsi Törvényszék.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek