Erik, Alexandra
EUR 383,51 Ft
USD 365,91 Ft
9 °C
23 °C

Tizennégymillióért adtak el jegyet a BKK szellembuszára

2020.09.23. 21:27

A Közlekedő Tömeg civil szervezet közérdekű adatigényléssel fordult a BKK-hoz a repülőtéri 100E busz ügyében. Kiderült, hogy április 1-e szeptember 6. között 15 358 emelt díjas reptéri jegyet vásároltak az utasok jegyautomatákból, és további 538-at mobilalkalmazáson keresztül.A reptéri buszra sokkal drágább jegy érvényes, az 900 forintba kerül.

Ezt a buszt az utóbbi időben  nem látta senki, mivel az adott időpontban a repülőtéri busz nem is járt. A BKK 14 millió forintot vett ki az utasok zsebéből ellenszolgáltatás nélkül – állítja a civil szervezet. És bár a busz már csaknem fél éve nem jár, a jegyet változatlanul árulják az automatákból. Ezeknek a jegyeknek csak kis részét, néhány száz darabot váltottak vissza. 

💸 Eddig 14 millió forintot fizettek az utasok a BKK-nak egy nem létező szolgáltatásért ❌🚌 A koronavírus miatt...

Posted by Közlekedő Tömeg on Wednesday, September 23, 2020

A BKK ismételt kérésre sem távolítja el a reptéri járat jegyét a választható lehetőségek közül, figyelmeztető üzenetet szintén nem írnak ki. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek