Átadták Az Év Széchenyi Vállalkozása 2020-díjakat

2020.09.23. 07:00

Budapesten, a Nemzeti Múzeum Dísztermében átadták Az Év Széchenyi Vállalkozása 2020-díjakat. A díjat 2015-ben hozta létre a Gróf Széchenyi Család Alapítvány, hogy "a családi hagyományt követve elismerje és felkarolja azokat a vállalkozásokat, amelyek tevékenységükkel nemcsak a saját, hanem a nemzet boldogulását is szem előtt tartják". 

A díjátadón Nagy Ádám, az Innovációs és Technológiai Minisztérium helyettes államtitkára elmondta, hogy 

Széchenyi István korához hasonlóan most is jelentős kihívásokkal áll szemben az ország, amelyek összefogást és fokozott figyelmet kívánnak mindenkitől.

Az Év Széchenyi Vállalkozása a az évi ötszázmillió forint összárbevétel kategóriában a Market Építő Zrt., az évi ötvenmillió és ötszázmillió forint közötti összárbevétel kategóriában a Vesta Home Magyarország Zrt., az évi ötvenmillió forint alatti árbevétel kategóriában a Visual Cortex Kft.. 

Az Év Felelős Széchenyi Üzleti Vállalkozása 2020-díjat az évi ötszázmillió forint összárbevétel fölötti kategóriában a Market Építő Zrt., az évi ötvenmillió és ötszázmillió forint közötti összárbevétel kategóriában a Foldana Ingatlan- és Követeléskezelő Kft., az évi ötvenmillió forint alatti összárbevétel kategóriában a Chocorino Kft nyerte el.

  • Év Legsikeresebb Széchenyi Vállalkozása - A Legsikeresebb Fiatal Vállalkozó 2020-díj - Femmetex Hungary Kft.
  • Év Széchenyi Vállalkozása 2020 Mobilitási-díj - Foldana Ingatlan- és Követeléskezelő Kft.
  • Év Széchenyi Vállalkozása 2020 Innováció-díj - Promotions Media Kft.
  • Év Széchenyi Vállalkozása 2020 Termelékenység-díj - Weinberg '93 Építő Kft.
  • Év Széchenyi Vállalkozása 2020 Társadalmi Felelősségvállalás-díj - Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány
  • Év Széchenyi Vállalkozása 2020 A Család Különdíj - Pszichomenedzser Szolgáltató és Betéti Társaság
  • Széchenyi-örökség Okmánya - Törőcsik Mari Kossuth-díjas színművész, Farkas Árpád Kossuth-díjas író, költő, Fazekas István Jókai-díjas drámaíró, Eperjes Károly Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színész, Koncz Gábor Kossuth-díjas színművész, Serfőző Simon Kossuth-díjas költő, Szőcs Géza Kossuth díjas író

Oklevelet vett át az ENEA MED Bt., a RINI Kft., Terék József egyéni vállalkozó, Faragóné Tóth Zsuzsanna egyéni vállalkozó.