Erik, Alexandra
EUR 383,33 Ft
USD 365,41 Ft
9 °C
23 °C

Tizenöt kilogramm kannabisz lapult a pótkerék rekeszében

2020.09.24. 11:56

Nem aprózta el egy Ausztriában élő koszovói állampolgár, 15 kilogramm kannabiszt próbált meg Magyarország területén át Ausztriába csempészni. A drogot a gépkocsi csomagtartójában, a pótkereket fedő lemez alatt, a pótkerék tárolására szolgáló rekeszben rejtette el. A röszkei határátkelőnél az elrendelt vámellenőrzés során viszont fülön csípték, mert meglelték a kilenc csomagba pakolt kábítószert. Az eset még márciusban történt, a vádlott előzetesben, a hűvösön csücsül, a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség most emelt vádat – olvasható az ügyészség honlapján. A kábítószer mennyisége különösen jelentős mennyiségnek minősül.

Egyébként a vádlottat egy osztrák bíróság kábítószer-kereskedelem előkészítése miatt korábban már végrehajtandó börtönbüntetésre ítélte. Ez ügyben a Szegedi Törvényszék dönt majd.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek