Ifjabb Knézy Jenő került a győri önkormányzati médiacég élére

2020.09.24. 21:17

Ifjabb Knézy Jenő váltja a Győr Plusz élén elődjét, Bobory Balázst. Bobory év elején foglalta el a médiavállalat vezérigazgatói székét, miután Endrődi Péter, az addigi vezérigazgató Dézsi Csaba András frissen megválasztott polgármester kabinetfőnöke lett. Azt nem lehet tudni, hogy Bobory Balázs, Pergel Elza alpolgármester veje miért távozott a pozícióból.

A Győr+ Média Zrt.-hez tartozik egy hetilap, a gyorplusz.hu hírportál, a Győr+ Televízió, valamint a Rádió is. A hírt néhány napja a Győr Plusz Média Facebook oldalán tették közzé, igaz, az impresszum azóta még nem frissült, ott továbbra is Bobory Balázs szerepel. Az ugytudjuk.hu kiemeli, hogy Ifj. Knézynek azon kívül, hogy pár rendezvényen műsorvezetőként működött közre, nincs különösebb kötődése a városhoz.

A 48 éves műsorvezető, sportriporter, televíziós kommentátor az ismert sportriporter Knézy Jenő fia. Korábban kerékpárversenyek kommentátora volt az Eurosporton, dolgozott a Duna Televízió riportereként, valamint az M4-nél futballkommentátorként. Az egykori válogatott kosárlabdázó korábban felesége súlyos bántalmazása miatt került a figyelem középpontjába.

Kapcsolódó

Knézy Jenő 9 hónap felfüggesztettet kapott

A riporter 2008 júliusában megrúgta és megütötte a volt feleségét, a nőnek eltörött az állkapcsa.