Illegális gyorsulási versenyt számoltak fel Felsőzsolcán a rendőrök

2020.09.24. 14:02

A Miskolci Rendőrkapitányság 2020. szeptember 19-én éjszaka közlekedésbiztonsági akciót tartott a Felsőzsolcai Ipari Park területén, ahol egy illegális gyorsulási versenyt rendeztek – tájékoztat a police.hu. Az egyenruhások több mint egymillió forint bírságot szabtak ki a nagyszabású ellenőrzésen. 

Az akcióban a rendőrök 57 gépjárművezetőt igazoltattak. Büntetniük kellett lejárt műszaki, lejárt jogosítvány és vezetés közbeni mobiltelefon használata miatt is. Volt olyan sofőr, aki engedély nélkül vezetett, míg egy másikat nem érdekelte a tilos jelzés. 

A rendőrök az éjszakai akcióban 34 szabályszegőnek összesen 990 000 forint közigazgatási bírságot osztottak ki. A Miskolci Rendőrkapitányság felhívja az illegális gyorsulási versenyeken résztvevők figyelmét, hogy továbbra is kiemelt figyelmet fordít az ilyen típusú rendezvények visszaszorítására, és szankcionálására a közlekedésbiztonság megóvása érdekében. 

Kapcsolódó

Illegális gyorsulási versenyek ellen akciózott a rendőrség

Volt, aki 70 km/h óra helyett 123 km/h-val közlekedett a Hungária körúton. Az engedély nélkül átalakított autókat is ellenőrizték.  • Hírek
  • Hírek