Botond, Mózes
EUR 387,04 Ft
USD 372,29 Ft
14 °C
29 °C

A Mazsihisz és a BZSH is pénzzel segíti Iványi Gábor egyházát

2020.09.25. 09:31

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) és a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) arra biztat mindenkit, hogy segítse adományával a rászorulókat, azaz a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) támogatottjait – írja a portálján a Mazsihisz.

Valódi összefogás részeként tapasztaljuk meg, hogy milyen erősek vagyunk! 

– hangzik a felhívás. A két nagy magyarországi zsidó hitközség tájékoztat, hogy sajnos sokaknak nem jut ki az emberi méltóság anyagi minimuma sem, ezért a Mazsihisz és a BZSH egyenként 613 ezer forinttal, összesen tehát 1,226 millióval segíti a MET-et. 

A Mazsihisz és a BZSH másoktól is azt kéri, hogy segítsen minden magyart alapvető emberi méltóságának megőrzésében, és támogassa adományával a rászorulókat! 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla