Hétfőtől forgalomkorlátozások lesznek a belvárosban

2020.09.25. 16:15

Útszűkületekre, részleges sávlezárásokra, forgalomterelésekre és sebességkorlátozásokra kell számítani szeptember 28. és november 6. között a Váci úton, a Bajcsy-Zsilinszky úton, a Károly körúton, a Múzeum körúton és az Üllői úton a 3-as metróvonal felújítása miatt – tudatta a BKV pénteken az MTI-vel.

A forgalomkorlátozásokkal járó munkavégzések során a felszíni autóbuszos pótlás biztosításához szükséges infrastruktúra kiépítése történik, több szakaszban és helyszínen, a 3-as metróvonal középső, Lehel tér és Nagyvárad tér közötti szakaszának felújításához kapcsolódóan – olvasható a közleményben.

Tudatták, a Nyugati téren szeptember 28. és október 4. között a forgalmirend-változások az alábbiak szerint alakulnak: a Váci úton befelé, a belváros irányába, részlegesen lezárják a belső visszafordító és balra, a Teréz körútra kanyarodó sávot. A megszokott közlekedési irányok továbbra is használhatók maradnak a külső forgalmi sávból.

A Szent István körútról balra a Váci útra kanyarodó két forgalmi sáv esetében sávelhúzásra kell számítani – közölte a BKV.  • Tippek
  • Hírek