Kirúgták a nagydarab férfit, aki megvert egy 16 éves fiút a pécsi általános iskola bejáratánál

2020.09.26. 19:13

Elbocsátották az állásából azt a gondnok-takarítót, aki csütörtökön megvert egy 16 éves fiút egy pécsi általános iskola bejáratánál – derül ki az RTL Klub Híradójának a riportjából.

Ahogyan az Index beszámolt, a  verekedés egy pécsi általános iskola bejáratánál történt, ahol az egyik fiatal szóváltásba keveredett egy tanárral, majd az iskola egyik takarítójával is. Állítólag a diák rettegésben tartotta a környéket, ezúttal azonban egy tőle egy kétszer nagyobb férfival gyűlt meg a baja. 

A kirúgott férfi a RTL Klubnak azt nyilatkozta, nem akart verekedni, de a fiú kétszer is megütötte. Egy nappal az eset után nyilvánosan bocsánatot kért.

A történtek előzményéről egy jóval hosszabb videó is készült, amelyet ide kattintva lehet megnézni. Tanúsága szerint az iskola egyik tanára megragadott egy tizenéves fiatalt, aki előzőleg a tanintézmény területén dohányzott. A tanár a fiatalt nem engedte el, annak ellenére sem, hogy nem az iskola diákja. A feltartóztatott fiatal barátja – akit a felvételen püfölnek – ezért összevitatkozik a tanárral. Egyikőjük sem enged a másiknak, ekkor érkezik a nagydarab férfi, aki pillanatok alatt nekimegy a tizenévesnek. 

A Szabad Pécs egyik munkatársát is felkerestük, aki elmondta, a nagydarab férfi egy külsős cég alkalmazottja, aki az iskolában gondnoki, takarítói feladatokat látott el.