Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Árokba borult egy kamion az M7-esen, több kilométeres a dugó

2020.09.27. 18:57

Árokba borult egy tehergépjármű az M7-es autópálya 32-es kilométerénél, Martonvásár térségében – írja az fmc.hu. A baleset még délelőtt történt, a Balaton felé vezető oldalon egy tehergépjármű - eddig tisztázatlan okokból - az úttestről lehaladva árokba borult. Ekkor a helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon a belső sávban haladt a forgalom.

Image 20200927 181557
Fotó: Balesetinfo FB 

Hozzáteszik, újabb forgalomkorlátozásra kell számítani, ugyanis jelenleg zajlik a kamion elvontatása, így Martonvásárnál Fehérvár irányába több kilométeres dugóra kell számítani: információink szerint az első martonvásári lehajtótól a váli-völgyi benzinkútig áll a sor, utána viszont zavartalanul halad tovább a forgalom.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek