Erik, Alexandra
EUR 383,39 Ft
USD 365,58 Ft
9 °C
23 °C

Két és fél millió forint értékű dohányt foglaltak le egy férfinál

2020.09.28. 21:57

Szenvedélyes dohányos lehetett az a férfi, akinél a pénzügyőrök 35 kilogramm dohányt találtak. A férfi ugyanis azt állította, hogy saját használatra vásárolta az árut – olvasható a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Facebook-oldalán. Ekkora mennyiségből több ezer szál cigarettát lehet készíteni.

A lefoglalt 35 kg adózatlan dohány
A lefoglalt 35 kg adózatlan dohány
Fotó: Nemzeti Adó- és Vámhivatal

A pénzügyőrök Békéscsabán ellenőriztek egy autót, amelyben a tetemes mennyiségre leltek, a kocsi csomagtartójából hetven darab fél kilogrammos kiszerelésű, adózatlan és jelöletlen zacskós fogyasztási dohányt pakoltak ki. A sofőr elmondása szerint az egész szállítmányt saját fogyasztásra vásárolta egy ismeretlentől az egyik helyi piacon. A pénzügyőrök a megközelítőleg két és fél millió forint értékű dohányt lefoglalták, és orgazdaság miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

Kapcsolódó

Ebben az évben eddig kétmilliárd forint értékben foglalt le hamis árut a NAV

Az elmúlt évekhez hasonlítva az idén a hamis ruhák száma nőtt meg.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek