Orbán Viktor Becsehelyre látogatott, csak a polgármesternek elfelejtettek szólni

2020.09.28. 15:34

A szabad pálinkafőzés tízéves évfordulóját ünnepelték vasárnap Becsehelyen, egy kis zalai faluban, ahol a jeles esemény alkalmából nem kisebb vendég tette tiszteletét, mint Orbán Viktor miniszterelnök. Orbán Viktor a Pannónia Pálinkakultúra Egyesülettel Hajdú Szilárd polai pincéjénél emlékezett meg arról, hogy pontosan 10 éve vált lehetővé a házi pálinkafőzés. A vizitről azonban a település vezetőjének elfelejtettek szólni.

A falu közösségi oldalán Németh Géza polgármester azt írta, Becsehely apraja-nagyja számára megtiszteltetés volt a miniszterelnök látogatása, de semmilyen hivatalos vagy akár nem hivatalos meghívót nem kapott a rendezvényre.

A szervezők nem tájékoztattak bennünket a programokról, a meghívott vendégekről. Az asztalomon hagyott meghívóban erre semmi nem utalt

– hangzik a Facebook-poszt.

Becsehelyen járt Orbán Viktor A szabad házi pálinkafőzés 10 éves jubileuma alkalmából a Pannónia Pálinkakultúra...

Posted by Becsehely Község Hivatalos Oldala on Sunday, September 27, 2020

Így a rendezvényen a vendégeket a település vezetése képviseletében senki nem tudta köszönteni. A polgármester a fiaskó ellenére gratulált az esemény szervezőinek.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek