Erik, Alexandra
EUR 385,60 Ft
USD 366,27 Ft
9 °C
23 °C

Előadás közben kizuhant a halálgömbből a Magyar Nemzeti Cirkusz artistája

2020.09.28. 09:56

Súlyos baleset történt a Magyar Nemzeti Cirkusz szombat délutáni mosonmagyaróvári előadásán. Egy motoros artista kizuhant a halálgömbnek nevezett szerkezetből. 

A balesetről a Bors számolt be. A produkcióban öt motoros körözött nagy sebességgel a zárt rácsos gömbben. Amikor szombaton az egyikük megsérült, a közönségben ijedt morajlás hallatszott, félbeszakították a produkciót, felkapcsolták a villanyt, többen a sebesülthöz rohantak. A férfit azonnal kórházba szállították. 

A részletekről Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója nyilatkozott a bulvárlapnak. 

Az egyik motorosnak, Raffaelnek defektes lett a motorján az egyik gumi, ezért nem tudta tartani a sebességet, és kirepült a már nyitott gömbből. Ez sajnos egy olyan eset, amely több ezer előadásból egyszer, ha előfordul. Ráadásul pont egy olyan pillanatban történt, amikor nyitva volt a gömb. Hála istennek nagyobb volt az ijedtség, mint maga a baleset. Ez az előadás legutolsó produkciója volt, utána már csak a finálé jött volna, ami természetesen elmaradt. Azonnal értesítettük a mentőket

– mondta a lapnak az igazgató, hozzátéve, hogy a baleset után kiállt a közönség elé, és elmondta, hogy sajnos ez a baleset megtörtént, az előadást természetesen leállítják. A nézők ezután rendezetten elhagyták a cirkusz sátrát. A férfi állapotáról egyelőre annyit tudni, hogy négy bordája eltörött.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport