Mozgáskorlátozott gyermekek által is használható játszóteret avattak Csepelen

120369894 3870622689617960 4835235367033603061 o
2020.09.29. 11:19

A Csepel-sziget élővilágát bemutató, mozgáskorlátozott gyermekek által is használható, úgynevezett befogadó játszóteret avattak kedden a főváros XXI. kerületében a Szerencsejáték Zrt. támogatásával.

Borbély Lénárd, a kerület polgármestere (Fidesz–KDNP) az eseményen hangsúlyozta, hogy

már korábban is átadtak egy olyan, integrált játszóteret, ahol közösen játszhatnak az ép gyerekek mozgáskorlátozott társaikkal. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a gyerekek így sokkal befogadóbb felnőttekké válnak.    

Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs igazgatója jelezte, hogy a társaság  már a tizedik integrált játszótér megvalósítását támogatja. Kiemelte: fontosnak tartják, hogy ne csak gazdasági téren járuljanak hozzá az ország gyarapodásához, hanem a társadalom számára fontos programokat is támogassanak. Annál is inkább, mert a társaság dolgozóinak tíz százaléka fogyatékossággal él.

(Borítókép: Fotó: Borbély Lénárd / Facebook)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!



  • Eladnék
  • Hírek