Novák Katalin megnevezte két új államtitkárát

2020.09.30. 18:57

Ma vette át a köztársasági elnöktől kinevezését Zsigó Róbert és Ekler Gergely. Mindketten államtitkárként fogják segíteni Novák Katalint, aki októbertől családügyekkel foglalkozó tárca nélküli miniszterré lépett elő.

Zsigó Róbertről Novák azt írja: "több, mint húsz éve megválasztott országgyűlési képviselő, az utóbbi években is államtitkárként dolgozott. Három felnőtt gyermeket nevelnek feleségével. Felkészült politikus, kiváló ember. Ő lesz a parlamenti államtitkárom."

Ekler Gergelyt eddigi kabinetfőnökeként mutatja be, akivel évek óta együtt dolgoznak. "Megbízható, okos, felkészült munkatársam volt eddig is. Két kisfiút nevelnek feleségével. Stratégiáért és koordinációért felelős államtitkárként dolgozik majd a családokért."

Kapcsolódó

Novák Katalin – egy családvédelmi akcióhős

Tegnap óta miniszter, de a politikában már nem kezdő. Az Index portréja a friss kinevezés kapcsán.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek