Példamutató hölgyeket keres az Emmi

2020.09.30. 15:20

Ma éjfélig lehet szavazni a Nők Magyarországért Díj jelöltjeire. Olyan példamutató hölgyeket keres a Nők Magyarországért Klub, akik a járvány alatt kiemelkedő munkát végeznek – közölte az Emmi Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkársága.    

Négy kategóriában csaknem ötszáz jelölés érkezett: egészségügy, oktatás, szociális terület és egyéb kategóriákban lehetett javaslatot tenni. Ennek lezárása után egy kategóriánként felállított szakértői bizottság előszűrést végzett, és a klub tagjai is javasoltak, ám a végső nyerteseket a közönségszavazatok alapján hirdetik ki. A fődíj kategóriánként bruttó ötmillió forint, de különböző felajánlásoknak köszönhetően több díjjal is elismerik a jelölteket.  

Szavazni online, az alábbi linkre kattintva is lehet;  https://szavazas.nokmagyarorszagert.hu/

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek