Négyes karambol miatt lezárták a 7-es főutat, de nem csak ott kell fennakadásra számítani

2020.10.07. 07:24

Négy személyautó karambolozott a 7-es úton, Tárnok és Martonvásár között, a főút 28-as kilométerénél forgalomkorlátozásra kell számítani – közölte szerda reggel honlapján az Útinform.

A katasztrófavédelem arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az egyik gépkocsi az árokba borult. A járművekben csak a sofőrök utaztak, az érdi hivatásos és a martonvásári önkéntes tűzoltók feszítővágóval dolgoznak egyikük kiszabadításán. Az útszakaszt lezárták – írták. 

Az utinform.hu szerda reggeli tájékoztatása szerint élénk a forgalom a főváros felé vezető utakon: torlódásban kell autózni az M3-as autópályán, az M0-s csomóponttól befelé. Jelentősen lelassult az előrejutás a 10-főúton Pilisvörösvártól Üröm felé, a 11-esen Leányfalun és Szentendrén át a főváros irányában, az 51-es főúton, Dunaharasztinál, valamint Pécelnél, és Maglódnál is. A 4-es főúton Záhonynál, a határátkelő kilépő oldalán 1-1 órás várakozási idővel kell számolnia a teher- és a személyforgalomnak is. Hasonló a helyzet a 41-es főúton, Beregsuránynál. Egy órát kell várakozni a személyforgalomnak Ukrajna felé. 

A 68-as főúton a nagyatádi elkerülő szakaszt tegnap megnyitották. A 35-ös és 39-es km közötti szakaszon a korábbi villámárvíz pusztításait helyreállították, a teljes útzár megszűnt.

Vas megyében, lezárták a Molnaszecsőd-Döröske közötti utat a Csörnöc-Herpenyő patak áradása miatt, kerülni Körmend-Nádasd települések felé lehet.

A 62-es főúton Székesfehérvár határában, a 42-es km-nél javítják a vasúti felüljárót. A félpályás lezárásnál napközben jelzőőrök, éjszaka pedig jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. 

Nemzetközi katonai gépjárműforgalomra lehet számítani, október 8-ig a gyorsforgalmi utakon, valamint a 2-es főúton, a 8-as főúton és a 83-as főúton – írják.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport