Az X-faktor volt sztárja a szívére tette Koncz Zsófia szórólapját

2020.10.09. 18:25

Lóetetés, lovaglás és sütievés is van Koncz Zsófia kampányfilmjében, amely a fideszes képviselőjelölt legszebb pillanatait gyűjti csokorba. A videót nem lehet megosztani, csak megnézni, itt érhető el. 

A lovasjelenet a leglátványosabb, de Novák Katalin is feltűnik a videóban, akivel együtt vágott át egy szalagot és adott át valamit – a reklámfilmből nem derül ki, hogy mi volt az –, de egy másik helyszínen egy alapkövet is elhelyezett a családügyi tárca nélküli miniszterrel.

Vastag Csabával a szerencsi várban sétálgat együtt Koncz Zsófia. Az énekessel készült jelenet olyan, mint egy romantikus szál egy videóklipben, ahol azért izgulhatunk, hogy összejön-e az álompár.

Koncz Zsófia 1:53-nál szólal meg először egy szüreti jelenetben. Belenéz a kamerába és azt mondja:

Helló.

Majd szelfizés a piacon, és hirtelen egy virágcsokor kerül a képviselőjelölt kezébe. Azt nem tudni, hogy adja vagy kapja. Aztán Kocsis Máté is feltűnik a színen, és még egy szelfi készül Gulyás Gergely kancelláriaminiszterrel. Gulyáson látszik, hogy nem olyan gyakorlott a szelfizős műfajban. Palkovics László is feltűnik egy termőföld mellett, ami igazából egy a Tiszalúc–Nagycserkeszi út fejlesztéséről szól, de a megértésben egy kettővel korábbi jelenet segít, ahol egy petíció látszik.

További szereplők: Varga Judit igazságügyi miniszter, Nagy István agrárminiszter, Szijjártó Péter külügyminiszter, Varga Mihály pénzügyminiszter és a helyi futsalcsapat.

A film csúcspontja, amikor Koncz Zsófia egy szórólapot ad Vastag Csabának, az énekes pedig a szívére helyezi a kártyát, és együtt felhúzzák az arcmaszkjukat. Majd pacsi, vége, főcím.

Koncz Zsófia Borsod 6. számú választókörzetében indul az október 11-i időközi országgyűlési képviselő-választáson, amelynek papíron a Fidesz kétharmados parlamenti többsége a tétje.