Koronavírus adatok

2021. dec. 08.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Natália
-3 °C
2 °C

Hétfőn nem lesz túl jó ötlet az M0-M7-es csomópont felé menni

2020.10.15. 23:04

Hétfőn napközben, a reggeli és délutáni csúcsidőszakok között forgalomszámláló hurkot telepítenek és útburkolati jeleket festenek az aszfaltra a közút munkásai az M0-M7 csomópontban – tájékoztatott a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Az M0-ás autóút M1-es autópálya felé vezető oldaláról nem lehet majd az M7-es autópályára Budapest felé felhajtani. A főváros felé haladóknak tovább kell haladniuk, és az M1-es autópályán keresztül érhetik el az M1-M7-es autópályák közös szakaszát és így Budapestet. Az M0-s autóút ellenkező, M5-ös autópálya felé vezető oldaláról és az Érd-Törökbálint közötti útról a munkavégzés idején is fel lehet hajtani az M7-es autópályára Budapest felé.

A Magyar Közút – írja az MTI – arra kéri a közlekedőket, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a cég Útinform szolgálatánál a +36-1-336-2400-as telefonszámon, illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A munkavégzés idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik a szakemberek.