Pumped Gabo a klímaváltozásról: vigyáznunk kell a bolygóra, hogy az unokáink is élvezhessék a Balaton Soundot

2020.10.16. 10:02
A lakossági testépítő sztár megnézte David Attenborough globális felmelegedésről szóló új filmjét a Netflixen, és megvilágosodott.

A legendás természetfilmes kijózanító pofont kever le nézőknek, amikor kijelenti,

a világ helyzete sokat romlott, és nem romba döntöttük, hanem elpusztítottuk a Földet.

Úgy tűnik, David Attenborough üzenete Pumped Gabót is felrázta, aki most nagyon komolyan elkezdett aggódni a Földért és a Balaton Soundért.

Minden álmom, hogy az unokáim felhívjanak egy nyári napon, Pumped papa, itt vagyunk a Soundon, még be se mentünk, de már nagyon megcsináltuk magunkat, most mi legyen?” ... Vagy hogy „Pumped tata, kéne még pénz, meg intézel nőket, légyszi?” Ebből az önző célból fogom ezt a szöveget, nem jókedvemben! Gyerekek, lehet, ez meglepő lesz, de a környezetvédők nem bolondok!

– üzente Gabo az Instagramon.

És azt is felismerte, hogy a bolygó nagy bajban van, ugyanis szennyezzük a környezetet, szemetelünk, cselekvés helyett pedig másra mutogatunk. Nem is tétlenkedik tovább:

Pár napja láttam @davidattenborough új filmjét a Netflixen, ennek hatására azt éreztem, valamit tennem kell, felelősséget kell vállalnom ebben a témában. Találkoztam, beszélgettem a @greenpeacehu munkatársaival, kajak fain emberek!

De Gabo azt is megígérte a 136 ezer követőjének, hogy 

több olyan tartalmat láthattok majd az oldalamon, amiben elmondom, hogy ti mit tudtok tenni annak érdekében, hogy még az unokáink is tudják élvezni a Balaton Soundot, vagy akár egy hóemberépítést, vagy inkább egy ibizai naplementét, és ne kelljen elköltöznünk a csöves hideg Marsra... Korrekt?”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Minden álmom hogy az unokáim felhívjanak egy nyári napon, ”Pumped papa, itt vagyunk a Soundon, még be se mentünk de már nagyon megcsináltuk magunkat, most mi legyen?” ... Vagy hogy “Pumped tata, kéne még pénz, meg intézel nőket légyszi?“ ♥️ Ebből az önző célból fogom ezt a szöveget, nem jókedvemben! Gyerekek, lehet ez meglepő lesz, de a környezetvédők nem bolondok! Amíg mi szépen lassan (vagy gyorsan) tönkretesszük a földet, szemetelünk, szennyezünk nagy kényelmünkben és egy legyintéssel elintézzük, másra mutogatunk, várjuk, hogy majd más megoldja, összeszedi, addig ők próbálják menteni a talán még menthetőt, hogy mindenki számára élhető maradhasson ez a bolygó a következő 100évben is. Pár napja láttam @davidattenborough új filmjét a Netflixen, ennek hatására azt éreztem, valamit tennem kell, felelősséget kell vállalnom ebben a témában. Találkoztam, beszélgettem a @greenpeacehu munkatársaival, kajak fain emberek! Nem akarom hosszúra húzni, a jövőben több olyan tartalmat láthattok majd az oldalamon, amiben elmondom, hogy ti mit tudtok tenni annak érdekében, hogy még az unokáink is tudják élvezni a Balaton Soundot, vagy akár egy hóember építést, vagy inkább egy Ibizai naplementét, és ne kelljen elköltöznünk a csöves hideg Marsra.. Korrekt ? 😊♥️

Pumped Gabo (@pumped_gabo) által megosztott bejegyzés,

Kapcsolódó

Hőhullámok, erdőtüzek, viharok, egyéb természeti csapások várhatók

A figyelmeztetés szerint 2030-ra ötven százalékkal nőhet a nemzetközi humanitárius segélyre szorulók száma a 2018-asadatokhoz képest.  • Tippek
  • Árfolyam