Felrobbant egy autószerviz Budapesten

robbanás.autószervíz3
2020.10.18. 13:02

Cikkünk folyamatosan frissül!

Felrobbant egy autószerviz a főváros XIX. kerületében – adta hírül a Balesetinfo Facebook-csoport. A környéken továbbra is nehézkes a közlekedés, az utat az Üllői úttól a Zrínyi utcáig, onnan pedig a Vas Gereben utcáig lezárták. Információink szerint több kisebb detonáció robaját is lehetett hallani.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a XIX. kerületi Vécsey utcában felcsapott lángokat a tűzoltók már eloltották, de még dolgoznak a helyszínen. Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerint a robbanást egy gázüzemű autó tartálya okozhatta, ezután keletkezett a tűz a 200 négyzetméteres épületben. 

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál az MTI-nek az nyilatkozta, hogy két mentőegységet riasztottak a robbanáshoz, a helyszínen egy sérültet kellett ellátni. Egy 37 éves férfi könnyebb sérüléseket szerzett, főleg horzsolásokat és enyhe, kis kiterjedésű égéseket, illetve a bokáját fájlalta. A sebét ellátták, majd a baleseti sebészet ügyeletére szállították. 

A villamosközlekedést már sikerült újrandítani Kispesten a robbanás környékén, így teljes vonalon közlekedik az 50-es villamos az Üllői úton – adta hírül a MTI.

(Borítókép: Béres Balázs Benjámin)