Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vilma
-1 °C
3 °C

Jobbulást kívánt Donáth Anna a koronavírusos Varga Juditnak

2020.10.21. 07:31

Most értesültem Varga Judit Facebook-bejegyzéséből, hogy pozitív lett a miniszter koronavírustesztje. Senkinek sem kívánom, hogy ezzel a megpróbáltatással kelljen szembenéznie. Nem kívánom, hogy aggódással teljen az élete, akár saját maga, akár a szerettei miatt. A mi vitáinkat részemről kizárólag az érvek és tettek határozták meg, az ezekhez társuló felelősségről szóltak. Ember embernek csak kritikusa lehet, de az életnek és halálnak csak egy ura van. Az életünk és egészségünk ugyanis Istentől kapott jó – őszintén kívánom, hogy Varga Judit is mielőbb legyen jobban, és hogy családja egyik tagjának se kelljen szembenéznie a vírus súlyos következményeivel.

– írta Donáth Anna, aki a Facebookon értesült arról, hogy az igazságügyi miniszter is megfertőződött. Gesztusa annak tükrében figyelemre méltó, hogy Varga Judit az elmúlt hetekben a momentumos politikus lemondását követelte, amiért elmondása szerint az EP-képviselő többször is egyeztetett magyar ügyekben a Európai Bizottság egyik jogállamiságért felelős biztosával.

Kapcsolódó

Jourová-ügy: hazaárulással vádolja a kormány a Momentumot

Donáth Anna korábban tagadta, hogy rendszeresen egyeztetett volna az uniós biztossal, aztán kikerült egy felvétel, miszerint mégis.