Eltűnt három kiskorú Fejér megyében

2020.10.26. 19:14

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik három kiskorú lány megtalálásában, mindegyikük Fejér megyében tűnt el – olvasható a police.hu közleményeiben. 

A tizenhét éves Németh Anita 2020. október 11-én székesfehérvári otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta nem tudni semmit róla. A lány 155 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú, barna szemű. 

A tizenhét éves Német Anita
A tizenhét éves Német Anita
Fotó: Police.hu

Az ugyancsak eltűnt 17 éves Bönde Szilvia 2020. október 18-án ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A fiatal 160 centiméter magas, vékony testalkatú, szőke hajú, bal fülében fültágítót visel. 

Az eltűnt tizenhét éves Bönde Szilvia
Az eltűnt tizenhét éves Bönde Szilvia
Fotó: Police.hu

Nikolics Vanessza is 2020. október 11-én hagyta el székesfehérvári otthonát, és azóta nem tudni semmit a tizenhat éves lány hollétéről. A tinédzser 165 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete, hosszú hajú, barna szemű.

Az eltűnt Nikolics Vanessza
Az eltűnt Nikolics Vanessza
Fotó: Police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képeken látható Németh Anitát, Bönde Szilvia, illetve Nikolics Vanessza Ágnest felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon! 

Kapcsolódó

Felrobbantotta magát a fegyveres embercsempész

A férfinél lőfegyver és kézigránát is volt.