Koronavírus adatok

2021. dec. 02.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Melinda, Vivien
5 °C
7 °C

5 milliót kap, aki segít megtalálni az eltűnt maglódi vállalkozó gyilkosát

2020.10.30. 18:41 Módosítva: 2020.10.30. 19:06

Nagyot lépett a rendőrség egy eltűnt maglódi vállalkozó ügyében, akiről 17 hónapja semmit sem lehet tudni. Az ügyében emberölés bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást a hatóság, egyelőre ismeretlen tettes ellen. A police.hu-n olvasható közlemény szerint nettó 5 millió forint nyomravezetői díjat ajánlottak fel annak, aki segít megtalálni az 50 éves Pintér Gyulának a gyilkosát.

A hatóság közlése szerint az összeg annak fizethető ki, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy kilétével kapcsolatban olyan konkrét adatot vagy információt tud szolgáltatni, amely a nyomozást eredményre vezeti és az elkövetők azonosítását, felelősségre vonását közvetlenül elősegíti. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. 

Pintér Gyula
Pintér Gyula
Fotó: Police.hu

Pintér Gyula a kutyájával, Répával együtt tűnt el 2019. május 10-én. Az ebet május 15-én, öt nappal a férfi eltűnése után megtalálták Szlovákiában. A maglódi férfi luxusautókat újított fel Gyömrőn, ő maga egy Hummerral közlekedett. Rejtélyes módon a terepjárót egy nappal a férfi eltűnése után valaki visszahozta és leparkolta a háza elé.