Kórházba került a koronavírus miatt Balassagyarmat polgármestere

2020.10.30. 18:35

Nem úszta meg a kórházi kezelést Balassagyarmat polgármestere, Csach Gábor. Ahogy az Index is megírta, a településvezető is elkapta a koronavírust, így az egész városháza átmenetileg bezárt, mivel rajta kívül mások is megfertőződtek.

Csach a saját Facebook-oldalán osztotta meg a hírt, miszerint az egész családja pozitív mintát produkált, de szerencsére enyhe vagy semmilyen tüneteket nem mutatnak. A kormánypárti politikus már jobban van, és az alábbiakat írta a közösségi oldalán:

Egy hét lázas állapot után tegnap konzultálva az orvosokkal bejöttem a kórházba újabb vizsgálatokra. A konzílium úgy döntött, hogy a biztonság kedvéért bent erősítik az immunrendszerem. Tegnap délután óta a Dr. Kenessey Kórház Covid-osztály vendégszeretetét élvezem. Rémisztő és csodálatos helyen vagyok! Csodálatos, mert az itt dolgozó minden orvos és nővér, asszisztens, takarítónő hihetetlen tartással és derűvel küzd egy rémisztő és kiszámíthatatlan vírus ellen egész műszak alatt tetőtől talpig beöltözve. Egyszerűen erőt merít az ember ebből a tartásból! Le a kalappal! Már több mint 170-en gyógyulunk az osztályon! Állíthatom, hogy a legeslegjobb kezekben!