Koronavírus adatok

2021. nov. 29.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Taksony
1 °C
4 °C

Kórházba került Pikó András

DMOHA20191209012
2020.10.30. 13:34

Nekem a súlyosabb lefolyású koronafertőzés jutott – írja Facebook-oldalán Pikó András, a főváros VIII. kerületének polgármestere. A politikus közölte: az ápolásban szeretteit a Szent László Kórház orvosai váltották. 

Mint az előző posztomban írtam, nekem a súlyosabb lefolyású koronafertőzés jutott. Az elmúlt napok kimerítettek, pedig otthon, a szeretteim ápoltak, a legnagyobb gondossággal. Ezt most egy időre felváltja a Szt. László Kórház elhivatott orvosainak és szakdolgozóinak ápolása

– írja a politikus, hozzátéve, hogy köszöni az orvosok munkáját, valamint a rengeteg jókívánságot, amelyet a napokban kapott. 

Mint az előző posztomban írtam, nekem a súlyosabb lefolyású koronafertőzés jutott. Az elmúlt napok kimerítettek, pedig...

Közzétette: Pikó András polgármester – 2020. október 30., péntek

Mint megírtuk, Pikó András kedden közölte, hogy elkapta a koronavírust. A politikus elmondása szerint tipikus, tüdőgyulladásra jellemző tünetei voltak, száraz köhögéssel, enyhe lázzal, és néha elviselhetetlenségig fokozódó izomfájdalommal. A feladatait átmenetileg Szili-Darók Ildikó alpolgármester vette át.

(Borítókép: MTI / Mohai Balázs)