Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Timót, Xénia
-7 °C
0 °C

Csantavéri bérgyilkos: köpött a drogdíler, ezért kapott golyót

2020.11.04. 17:26

Fehér ingben és divatos farmerban, kéz- és lábbilincsben vezette elő hat csuklyás őr Dér Csabát a Fővárosi Törvényszék tárgyalótermébe – írja a Bors.

A csantavéri bérgyilkosként elhíresült férfit egy amszterdami és egy budapesti emberöléssel is vádolják, de később egy szerbiai gyilkosságért is felelnie kell majd. Dér elmondta, nem érzi magát bűnösnek, ő csak az életét védte.

Kapcsolódó

Megszólalt a csantavéri mészáros: ölt, de hát „így működnek a dolgok”

Dér Csaba optimista, szeretne kijutni a börtönből.

Szerinte az amszterdami gyilkosság előtt pár nappal az életére törtek, a bérelt lakásában hallotta, hogy ketten is felhúzzák a fegyverüket. Ekkor kiugrott az ablakon, majd megölte azt a férfit egy kávézóban, aki az egész folyamatot koordinálta

– mondta a bíróságon a szerb–magyar kettős állampolgárságú férfi, aki az elmondása szerint azért ment Hollandiába, mert Szerbiában már vadásztak rá a bérgyilkosok. A pesti gyilkosságot azonban tagadta a bíró előtt.

A budapesti gyilkosságnál csupán az volt a szerepem, hogy egy drogdíler kérésére pakoljak össze 11 csomagot, amibe kokain helyett édesítőszert kellett raknom, és adjam át V. Lászlónak. A gyilkosságot nem én követtem el. Ketten voltak még a helyszínen, de nem nevezem meg a valódi elkövetőt. Nagyon dühös lett László, amikor megtudta, hogy nincs kokain. Azt mondta, ne hazudozzunk neki, és hogy már volt infarktusa, ezért nagyon nehezen viseli eze­ket a helyzeteket. Végül azután lőtték le, hogy az egyikünket idegességében leköpte.

Kapcsolódó

Szerelme miatt ismerte be a csantavéri bérgyilkos, hogy ő ölt a Pólus Center mögött

Kedden áll a több bűncselekménnyel megvádolt Dér Csaba a magyar bíróság elé.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport