Bíró Ica vidékre költözne, 94 millióért kínálja lakását

2020.11.05. 07:14

Elhagyná a várost, és szabadulna az árverezések és kilakoltatások után egyetlen megmaradt lakásától Bíró Ica – írja a Blikk.

A 63 éves egykori Metál Lady eladásra hirdette meg a budai ingatlanját, ugyanis belefáradt az elmúlt időszak botrányaiba. A hitelcsapdával kapcsolatos ügyei felőrölték, háromból két lakását elvesztette, ezért vidéken szeretne új életet kezdeni.

Kapcsolódó

Rendőrök kerültek kórházba Bíró Ica kilakoltatása után

Állítólag egy tüntető öntötte le valamilyen olajos anyaggal.

A hirdetésben részletesen kifejtette, hogy a XII. kerületi, 118 négyzetméter alapterületű, praktikus és igen jó helyen lévő lakásról van szó, ami éppen úgy lehet iroda vagy orvosi rendelő, mint egy család számára otthon. Nagyjából 94 millió forintot szeretne kapni érte.

El szeretnék menni megnyugodni egy olyan helyre, ahol végre ki tudok rendesen csomagolni, ahol van egy apró kert a három mentett kiskutyámnak. Ahol új életet kezdhetek, mert tervem az van bőven. Ahol nem kell azon aggódnom, hogy mi lesz holnap. Le szeretném zárni a múltat és elfelejteni ezt a rémálmot. Elhagyom Budapestet, szeretnék távolabb költözni. Az utóbbi időben számos rossz és kellemetlen élmény ért itt, így már nincs maradásom.