Koronavírus adatok

2022. jan. 17.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Piroska
-3 °C
5 °C

Kattant a bilincs a prostituáltakat futtató várbalogi nő csuklóján

2020.11.06. 14:24

Előzetes letartóztatásba került egy prostituáltakat futtató várbalogi nő – tájékoztatta pénteken a Békés Megyei Főügyészség közleményben az MTI-t.

A 42 éves Győr-Moson-Sopron megyei illetőségű nő – 28 éves, már tavaly szeptember óta letartóztatásban lévő társával együtt – 2019. április eleje és június 29-e között két kiszolgáltatott helyzetben élő nőt vett rá prostitúcióra. Egyikőjüket azzal hitegette, hogy a bevételből fele-fele arányban osztoznak majd.

A nőket Siófokra és Győrbe szállították, elszállásolták, majd fényképes hirdetéseket adtak fel a nevükben az egyik erre szakosodott internetes portálon. A hívásokat ők fogadták, megszervezték a találkozók helyét és idejét, a szexuális szolgáltatásból befolyt összegek nagy részét pedig eltették.

A nők mobiltelefonját, internet-elérhetőségét elvették, és bezárták őket a siófoki ingatlanba, ezzel kényszerítve a szexuális tevékenység végzésére.

Az előzetes letartóztatást személyi szabadságától megfosztott személy sérelmére, kizsákmányolás céljából, erőszakkal, fenyegetéssel, bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett emberkereskedelem bűntette miatt kezdeményezték, tartva a szökéstől, illetve a sértettek megfélemlítésétől vagy befolyásolásától.

A Békéscsabai Járásbíróság a nő letartóztatását egy hónapra elrendelte – zárta közleményét az ügyészség.  • Vennék
  • Hírek