Bezárták az összes Cinema City mozit is

DMOHA20140112008
2020.11.11. 10:53
A művészmozik után a kormányrendeletnek megfelelően november 11-től a Cinema City valamennyi magyarországi mozija is bezár.

Az első koronavírus-hullám után július 2-ától mostanáig üzemeltek országszerte a legnagyobb magyarországi mozihálózat termei. Azonban a koronavírus megfékezésére kedden megszavazott törvénynek megfelelőn a Cinema City összes mozija november 11-től határozatlan időre bezár – írja közleményében a cég.

Kapcsolódó

Bezárnak a budapesti művészmozik is

Se utcára, se diszkóba, és már moziba se lehet menni.

Természetesen követjük a kormányzati intézkedéseket, mert számunkra is a legfontosabb a nézőink és a dolgozóink egészsége. Ugyanakkor szomorú, hogy idén másodszor kell elbúcsúznunk a mozilátogatóktól. Bízunk abban, hogy hamarosan friss nemzetközi és magyar filmkínálattal, mérsékeltebb járványügyi körülmények mellett találkozhatunk majd velük

– mondta Buda Andrea, a Cinema City marketing- és PR-igazgatója.

Ha a járványhelyzet és a mozis piac is normalizálódik, abban bízunk, hogy az idei elhalasztott nagy premiereket mihamarabb be tudjuk pótolni, ehhez a biztonságos mozizást – ahogyan eddig is – a továbbiakban is biztosítani fogjuk

– tette hozzá a mozihálózat munkatársa.

Az online megvásárolt jegyeket a Cinema City visszautalja, a pénztárban vásárolt jegyeket a blokk és a jegy bemutatásával a mozivezető irodájában fizeti vissza a mozihálózat. Amennyiben nincs blokk a vásárlásról, csak a mozijegy, ez esetben 90 napos rendkívüli felhasználású jegyet biztosít a Cinema City.

A be nem váltott ajándékjegyek érvényességét, amely november 11. után jár le, a mozihálózat az újranyitás dátumától számított plusz fél évre automatikusan meghosszabbítja.

(Borítókép: Mohai Balázs / MTI)