Stefánia
0 °C
3 °C

Rájár a rúd a Volánbuszra, 24 órán belül két járatát is baleset érte

2020.11.14. 05:37

Egy menetrend szerint közlekedő autóbusz még csütörtök este összeütközött egy postás furgonnal a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Szabolcsot és Balsát összekötő úton.

Busz ütközött kisteherautóval Balsánál! Egy menetrend szerint közlekedő autóbusz ütközött össze egy kisteherautóval a...

Közzétette: Rakamazi Önkéntes Tűzoltói és Polgárőrségi faliújság – 2020. november 12., csütörtök

A balesethez az ibrányi önkormányzati és a rakamazi önkéntes tűzoltókat riasztották, ők tettek közzé fotókat a közösségi oldalukon. Ugyanitt egy szemtanú arról számolt be, hogy hajszálon múlt, hogy nem történt tragédia. A buszon egyetlen utas sem sérült meg, a ripityára tört postásautó sofőrje pedig egy agyrázkódással úszta meg az ütközést.

postás
Fotó: Facebook

Pénteken egy jóval szerencsésebb kimenetelű baleset is történt:  a vegyesbuszok.hu oldal beszámolója szerint behúzott kézifékkel szabadult el egy jármű a debreceni buszpályaudvaron, és ment neki egy másik társának. A rejtélyes esetet vizsgálják, annyi bizonyos, hogy még a magát önállósító busz sofőrje is  csak a vésznyitó segítségével tudott felszállni a hátsó ajtón, hogy járművével odébb álljon.

volán.png
Fotó: Fülöp László / vegyesbuszok.hu

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport