Döbbenetes videó: Látta előzés közben a szemből érkező autót, centiken múlt a tragédia

2020.11.14. 22:20

Aki kanyarban előz kamiont a forgalmas 71-es főúton, és látja a szemből 100 kilométer per órával érkező BMW-t, az ebből a videóból sem fogja megérteni, hogy ez egy halálközeli élmény volt:

Ráadásul másokat is veszélyeztetett.

A vétkes sofőr már akkor hibázott, amikor elkezdte az előzést, mert túl közel volt a kamionhoz, így persze nem is látta, jön-e szemből valaki. Az opeles szerencséjére egy jó reflexekkel megáldott BMW-s jött vele szembe, aki a buszmegálló utolsó centiméterét is kihasználva jobbra rántotta a kormányt, és elkerülte a frontális ütközést, és a kamionos is lassított. Az opeles, mikor meglátta a BMW-t, mindössze az index bekapcsolásával reagált, majd fékezett is, de akkor már mindegy volt. Az őrangyalok megérdemelnek egy köszönetet, mert egy hajszálon múlt a frontális ütközés.

A Magyar Nemzetőrség küldte el a Budapesti Autósok Közösségének a felvételt, amely péntek 13-án a 71-es főútón Alsóörs és Balatonalmádi között készült. A kamerás autóban ülők felordítottak a jelenet láttán.

Kapcsolódó

Sokkoló videó a Károly körúti halálos balesetről

A kanyarban megcsúszó és oszlopba csapódó 17 éves sofőr azonnal szörnyethalt, 14 éves utasa életveszélyesen megsérült.  • Hírek
  • Bankszámla