Dukai Regina aggódik és megkönnyebbült, hogy elkapta a koronavírust

2020.11.14. 17:00

A modell az Instagram-oldalán közölte a rossz hírt:

Pozitív PCR-teszt-eredményt produkáltam annak ellenére, hogy eddig elviselhető ízületi fájdalmakon kívül semmilyen tünetem nem volt. Az ízületi fájdalmak önmagukban nem adtak okot arra, hogy teszteltessem magam, mert örököltem ezt-azt a szüleimtől, és a sok jó mellett ezt is megkaptam tőlük, viszont az egyik családtagom nem érezte jól magát, és ezért döntöttem egy újabb teszt mellett.

Szombaton tudta meg, hogy tesztje pozitív lett. Rettegett a vírustól, de tudta, hogy egyszer átesik rajta, így pedig inkább attól tartott, mi lesz, ha megfertőz valakit. Maszkot viselt, fertőtlenített, kerülte a a nagyobb edzőtermeket és a családját is.

Tudtam, hogy előbb-utóbb át fogok én is esni rajta, és most, hogy megtörtént/történik, az aggodalom mellett egy furcsa megkönnyebbülést érzek. Úgy gondolom, ez azért lehet, mert azon szerencsések közé tartozom, akik remélhetőleg ennyi tünettel túl lesznek rajta!

Írt arról is, hogy nem fog karanténnaplót vezetni, csak arra akarja felhívni követői figyelmét:

hiába nincsenek tüneteink, attól még fertőzhetünk, és igenis fontos, hogy betartsuk a szabályokat, és maszkot viseljünk, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy mihamarabb a hátunk mögött hagyjuk ezt a megterhelő, szomorú időszakot!

Dukai Regina a karanténban is fel fogja találni magát:

főzök finomságokat, díszítem a lakást, takarítok, próbálok a cikázó gondolataim mellett meditálni, jógázni, olvasni. Hasznosan tölteni az időmet! Még szerencse, hogy szeretek itthon lenni! Nagy kincsnek számít ez az érzés! Főleg a mostani világban!

Vigyázzatok magatokra! *

– zárja gondolatait az influenszer. Majd utóiratban kiemeli: 

A kép és tartalom felhasználása, megosztása nem engedélyezett. Engedély nélküli használata azonnali jogi következményeket von maga után.