Sztárséf fiát támadta meg a tinibanda a Széll Kálmán téren

2020.11.17. 21:35

Minden szülő rémálma vált valóra egy magyar sztárséf családjában, amikor a gyereküket egy tinibanda támadta meg a nyílt utcán. Az érintett sztárszakács a nyomozás érdekei és gyermeke védelme miatt nem akart nyilatkozni – írta meg a Blikk.

A tinédzser néhány hete a Széll Kálmán tér felé sétált, hogy a barátaival találkozzon. Hirtelen egy kamaszokból álló banda támadt rá, először csak sértegették, majd ütni kezdték. A támadás okát a mai napig homály fedi, hiszen korábban soha nem találkoztak egymással.

A megtámadott fiúnak csak azért nem lett nagyobb baja, mert meg tudta védeni magát, és eközben egy arra járó ismeretlen gyorsan hívta a rendőrséget. A galeri megpróbált eltűnni, egyiküket azonban sikerült visszatartani, őt a rendőrök elfogták.

A sztárséf feljelentést tett a rendőrségen, ám meglepő módon az elfogott tini társai bosszút esküdtek a magát megvédő gyerek ellen, üzengetnek, fenyegetőznek. Az apa őt védve nem akar a nyilvánosság elé állni. A nyomozók jelenleg is vizsgálják az ügyet, és úgy tudni, térfigyelő kamerák felvételeit is elemzik.

Csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt indult eljárás, egy főt hallgattak ki gyanúsítottként.

Sajnos nem először támadt emberekre vélhetően ugyanaz a csapat. A Széll Kálmán téren és környékén az utóbbi időben több ehhez hasonló támadást hajtott végre egy fiatalokból álló csoport. Tavaly augusztusban két középiskolás fiút egy háromfős társaság ököllel többször megütött, megrugdosott, sőt, az egyik támadó kést is előrántott. A két iskolás egy közeli gyorsétterembe menekülve kért és kapott segítséget. Az egyik fiú súlyosan, társa könnyebben sérült meg. A rendőrök azonosították a háromfős bandát. A legfiatalabb ellen nem indult eljárás, a másik kettő szabadlábon védekezik.

Két éve ugyanitt, a Feleségek luxuskivitelben című tévéműsor egyik szereplőjének, Farkas Ritának a lányát, Lizát támadta meg egy gyerekbanda.