Kocsis Máté: Több száz milliót vesz el Pikó András a józsefvárosiaktól

2020.11.22. 19:12

Hiába van vasárnap, meglehetősen aktív a Facebook-oldalán Józsefváros és Ferencváros országgyűlési képviselője, Kocsis Máté.

Legutóbbi posztjában Pikó András intézkedéseivel kapcsolatban írta meg véleményét:

A gyurcsányista polgármester a járványra hivatkozva egy személyben döntött három adó megemeléséről. A képviselő-testületet kikerülte, és természetesen hazudott akkor is, amikor társadalmi egyeztetést ígért a fontos döntések előtt.

Amint vége lesz a veszélyhelyzetnek, a helyi jobboldal kezdeményezni fogja a szégyentelen döntés visszavonását!

A bejegyzéssel együtt a kerület egykori polgármestere egy cikket is megosztott, amelyben az szerepel, hogy „a rendkívüli jogrendet adóemelésre használja Pikó András”. A hirnyolc.hu szerint a jelenlegi józsefvárosi polgármester egy személyben döntött arról november 19-én, hogy megemeli a kommunális adót, az építményadót és a telekadót, amivel 170 millió forintnyi terhet ró a józsefvárosiakra.

Kocsis néhány órával korábban egy Soros Györgyről szóló archív videót is közzétett, ebben a bejegyzésben a dollármilliárdos mellett a baloldali politikusokról is megemlékezik: „szörnyű, hogy a baloldali politikusok egy spekuláns piszkos pénzéért bármikor készek arra, hogy elárulják Magyarországot”.