2024. június 18. 18:00
Törökország
Georgia
BVB Stadion Dortmund I. forduló
2024. június 18. 21:00
Portugália
Csehország
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Letöltendő börtönbüntetést kértek a brutális állatkínzóra

2020.11.24. 16:30

Letöltendő börtönbüntetést és közügyektől eltiltást kért a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség arra a már büntetett előéletű férfira, aki idén áprilisban elképesztő brutálisan bántalmazta a saját kutyáját, mert az végzett a szomszédja három tyúkjával – tudtuk meg a megyei ügyészség közleményéből. 

A férfi a kutyát 2019 nyarán vásárolta, és hartai lakóházának udvarán láncon tartotta. Az eb idén április 30-án kora délután átszökött a szomszéd ház udvarára, ahol megfojtott három tyúkot, ezt a szomszéd jelezte is a négylábú gazdájának, majd hazavezette az elkóborolt ebet.

Miután az elcsavargott eb tulajdonosa hazaért, horrorfilmbe illő jelenetek játszódtak le. A férfi elővett egy baltát, aminek az élével többször fejen ütötte a kutyát. A szerencsétlen állat próbált szabadulni, ám nem tudott megmozdulni, mert a gazdája rálépett a lábaira, miközben ütötte a négylábút.

Ezzel nem ért a végez a kínzás, a férfi a kutyát a nyakán lévő lánccal kihúzta az utcára, majd a robogója után kötötte és a házától mintegy egy kilométerre lévő Kékesi-tó melletti nádasig húzta a járművel. A tónál levette a láncot az állatkínzó, és otthagyta meghalni a kutyáját, és mint aki jól végezte dolgát hazamotorozott. 

Azt, hogy a kutya feltétel nélkül szeret, bizonyítja, hogy mindezek után az eb másnap visszament a vádlott házához. 

Kapcsolódó

A magyar miniszteri biztos letöltendőt adna az állatkínzóknak

Fellép az illegális ebtenyésztés ellen, és létrehozna egy állatrendészetet.

A rendőrség, miután értesült a történtekről, felvette a kapcsolatot egy állatvédő alapítvány munkatársaival, akik a sérült ebet állatkórházba szállították, ahol meggyógyították és örökbe fogadták. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport